Badekarret til guldklumpen

Et badekar til den lille er et vigtigt og meget funktionelt stykke babyudstyr. Det kan være rammen om intime stunder sammen med barnet, som plasker og nyder den dejlige varme. Sammen med det rigtige legetøj vil barnet her opleve hyggelige stunder under forældrene opsyn. 

Badekarret er praktisk

Dette er et vigtigt stykke babyudstyr, som opnår en dejlig følelse af frihed i det smarte børnebadekar. Og for forældrene er det en hyggelig, når barnet hhv. børnene skal bades. Dels er man fri for at skulle holde barnet og dels er et karbad med til at blødgøre huden og fjerne al snavs. Med kan samtidig tilsætte vandet et plejemiddel til gavn for huden, fx en lille dråbe olie.  

Dit barns motorik vil blive styrket under badning i et badekar. Barnet får hurtigt en tryghedsfølelse og vil kunne genkende følelsen af at være båret af vandet. en følelse, som babyer let genkender.  I karet kan dit barn pjaske og hygge sig, men’s det spjætter med arme og ben.    

Størrelsen på badekar kan variere. Her hos kidsnbaby.dk har vi modeller til de helt små, som kan bruges til nyfødte. Tillige findes der større modeller, som passer til dit barn i takt med, at det vokser. Visse modeller har stole, som kan bruges i bunden karret. Dermed sidder barnet trygt og godt under badningen. Der findes også diverse tilbehør, herunder legetøj m.v., som du kan finde online på denne webshop. Hos kidsnbaby.dk finder du det brede udvalg i babyudstyr samt de skarpe priser og vi får løbende nye ting.