Gratis fragt på alle ordrer over 799,00 DKK.

I tvivl? Ring til os på telefon 50505058.

Indkøbskurv:
|

Babylift med ligge-funktion. Guide for mere sikkerhed.

Babylift med ligge-funktion, for mere sikkerhed.


Når jeres barn kommer til verden ændres hele jeres liv på én gang. Længe før fødslen begynder planlægningen omkring alt det nye om man tænker meget på sikkerheden af sin baby, det gør vi også og lægger derfor stor vægt på at forhandle produkter som er sikkerhedsmæssigt gennemtestet.

bootthumb260x120

Fra den første tur med baby hjem fra hospitalet, du har brug for en autostol med stor sikkerhed og mulighederen er mange. For hvad skal man vælge? Den skal være nem at fastgøre i bilen, skal være ergonomisk korrekt for min babys ryg, evt. med muligheden for at kombinere den med et klapvognsdel og allervigtigst skal sikkerheden være i top. 

Men igen og igen kritisere jordemødre og børnelæger konventionelle autostole. De advarer om nyfødte og småbørn som ligger for længe i autostolen og at liften ikke har den optimale sikkerhed. Særlig tiden efter fødslen, bør barnet ligge så fladt som muligt, af hensyn til de bløde knoglerne og den lille sarte ryg. Som forældre er det vigtigt at kunne være mobile, uden at gå på kompromi med barnets sikkerhed og velbefindende.

Ingeniørerne hos kiddy har udviklet en ny generation af autostole, der dækker alle barnets behov for sikkerhed og ergonomisk korrekthed. Deres autostolen kan ændres til en tilbagelænet position som gør at den kombinere lift og autostol, med sikkerheden helt i top. 

 

Hvordan denne tilbagelænet funktion?

Takket være den patenterede teknologi KLF, bevæger en lamelbund inde i autostolen, et spaltegulv opad så barnet ligger i en tilbagelænet position. De stødabsorberende lameller, sikrer en ensartet ventilation, således at barnet ikke sveder på ryggen.

Kiddy lie-flat-funktion

Den nye kiddy evo-lunafix ligge funktion kan bruges også under kørslen.

Dette gør Kiddy autostolen til den første autostol, hvor man kan transportere sin baby over længere afstande i bil, uden at føle sig skyldig.

Spørgsmål og svar:

Er den tilbagelænet position i bilen sikker og hvad hvis der sker en ulykke?

I en frontalkollision vil en energi ramme barnet. Denne energi vil lamelbund deformerer inde i autostols skal og som spredes i den interne struktur af skålen. Den tilbageliggende stilling ændrer sig, i tilfælde af en ulykke, ved deformationen af lamelbund så den ændre sig tilbage til sædeposition.

KFL funktion - Kiddy Lie Flat

Således kommer barnet i samme, sikker og opretstående siddestilling. Desuden ved opnåelse af lamelbunden som absorberer energi, hvilket øger sikkerheden for barnet betydeligt. 

Hvordan er barnet beskyttet under sidekollision?

Barnets hoved er i den tilbagelænet stilling, det samme sted, som i oprejst position. Justeringen af ​​spaltegulve begynder under skulderen af ​​barnet. For at opnå den tilbagelænede stilling, er kun midtersektionen af ​​barnet rejst. Hovedet forbliver forsvarligt beskyttet under en sidekollision i skallen.

Hvis barnet kan glide vandret?

Barnet holdes med selen ved skuldrene, i tilbagelænet position. I en ulykke hvor barnet kastes tilbage i skålen, forbliver selen på alle tidspunkter optimalt.

Hvorfor ikke bruge Evo-lunafix i bilen i liggende position? 

I princippet er begge babyautostole ens i struktur og design. De adskiller sig på nogle detaljer, der ikke er synlige ved første øjekast. 

Ændringer i opbygningen og andre materialer, har betydet at stolen funktion er til optimeret og sikkerheden er i top, selv under kørslen.

Denne kiddy EVO-lunafix er derfor den logiske udvikling af kiddy evolution pro 2. Mange tests, herunder på Dekra og ADAC, 3D computersimuleringer og ændringer af produktet, har i sidste ende førte til at Kiddy's ingeniører har nået deres mål, nemlig at konstruerer en babylift, som kan anvendes i tilbagelænet stilling under transport.

Hvordan kan jeg transportere mit barn ergonomisk korrekt og sikkert i bilen?

Eksperterne hos AGR (Kampagne for Sundere Backs eV) og en uafhængig inspektion kommission med eksperter fra medicin og videnskab, udtaler sig således:

"Undersøgelser har vist, at tilbageliggende småbørn er sikrere under transport. Årsagen er at hovedet hos ​​et lille barn gør 25 procent af dens kropsvægt. Da nakkemusklerne på en baby ikke er trænet og stærke, ville barnets hoved blive kastet, i en fremadvendt autostol, med stor kraft til fronten, mens selerne holder skulderen på plads i stolen. Tilbagestående autostole distribuere slagenergien jævnt over hele bagsiden af ​​barnet. 

Desværre har ikke alle autostole fornuftige ergonomi og høj sikkerhed.

Kiddys autostole er allrounder med sin alsidighed. Med kun én hånd er barnet i ergonomisk tilbagelænet stilling. Hvad enten i bilen, på en café eller når shopping.